zaterdag 4 augustus 2012

Elke zaterdag shoppen????

Nee dat is gewoon toeval. Nadat ik vorige week dit blokje had afgemaakt van de  King George, moest ik naar de winkel om mijn andere blokjes op te halen. Ik heb nog 5 blokjes die ik af wil hebben voor de laatste les in September. Cathelijn heeft een leuk vervolg verzonnen, maar daar later
meer over.

 


Ik had voor mijn verjaardag cadeaubonnen gekregen en dit boek bij haar gezien. Nou daar hoef ik niet lang over na te denken.


Ik ben begonnen met de bom van Sue Spargo te maken. Ik heb niet haar materialen dus verzamel ik her en der.

En......... op de terugweg kwam ik in de Gierstraat langs dit leuke winkeltje, kon dit niet laten liggen.Provencaalse kleuren, het zonnetje even dichterbij halen.

4 opmerkingen:

carina zei

Via via op je blog gekomen, wat leuk onze koning george. Ik ben er ook aan begonnen en ook met andere kleuren combinaties. Vind die vanjou ook erg leuk . Het is wel een overwinning van mezelf want ik ben, was niet zo van de cirkels. Nou fijne zondag nog als je dit leest en groetjes carina

Marga (MarPie) zei

Ben benieuwd op het vervolg van de King George. Dank je wel voor de tip van het winkeltje ga zeker een keer kijken.

Groetjes,
Marga♥

Anja.M zei

Ooh de King George is ook zo'n mooie quilt en je hebt al een paar prachtige blokken af.
Quilt groetjes Anja.

Guusje, zei

Wat een prachtig blok en wat zijn ze mooi zo bij elkaar. Je hebt ook geweldig mooie aankopen gedaan. Heerlijk he om zo te kunnen winkelen.