dinsdag 8 januari 2013

Zonder foto.

Vanochtend weer eens hardgelopen. Het was al een paar maanden geleden (fotocursus, gekke dagen en vast nog wel wat andere excuses) Ik loop altijd op maandag, maar gisteren belde ze kwart over 7 van mijn werk, zoveel zieken dus... Vanochtend mijn spullen en mijn moed verzamelt en het viel niet tegen.

Ik heb mijn 2de Hex Sign af, had jullie graag een foto laten zien, maar ik kan geen foto's plaatsen. Nu herinner ik me dat meer bloggers daar last van hadden. Wie o wie heeft er tips voor mij.

Straks lekker bij Karin quilten en kletsen over gisteravond.Was gezellig en we kregen zomaar zin in iets nieuws!!!! (heb ik dat echt gezegd LOL)
Onze bee de mini's met Cathelijn, Karin, Mirjam en Maria  Sampler, Anke, Wieke en ik. Corry was er niet, maar had een heel goed excuus een jarige man.
Ik hoop dat ik het probleem snel op kan lossen want zo zonder een foto een beetje kaal.

2 opmerkingen:

Guusje, zei

Ik heb er geen last van maar ik zit ook bij google chrome. Ik heb ook ergens gelezen om de foto up te loaden uit picasa. Misschien heb je hier iets aan? Leuk dat je weer aan iets nieuws gaat beginnen, ben erg benieuwd wat het gaat worden en wat goed dat je weer bent gaan hardlopen.

Jane in Wales zei

Iets nieuws....zal best leuk worden. Ik ben benieuwd!