woensdag 3 december 2014

De verleiding niet weerstaan????

Nou wel om aan iets nieuws te beginnen, maar niet om toch ook iets af te willen maken en iets om mee door te gaan.

Bijvoorbeeld dit bommetje, van begin dit jaar.


 Bijna af en hoeft niet gequilt.


 Randje ook weer opgepakt.
 Zaterdagavond als DH aan het schaatsen is, lekker op de bank,kijkend naar Downton Abbey.Van de LE zijn 2 hoekblokken af, snel door met de andere kant.


Nu moet ik wel bekennen dat ik aan een sjaal ben begonnen. Ge├»nspireerd door Wieke, in the flow van de mini's (onze 2 maandelijkse bee)  laaiend enthousiast van het materiaal.
Ja er zijn er al een paar klaar, maar bij mij gaat het echt op zijn inekes.
Het komt  wel een keer klaar hoor en zo lief ik kreeg van Wieke een sjaal gemaakt van dit materiaal. Het is heerlijk om te dragen en ............te haken.

7 opmerkingen:

Ageeth Dorsman zei

Echt herkenbaar, Ineke, soms even iets meer zin in andere dingen, zoals een shawl! Ik ben er op dit moment ook mee bezig, met een shawl (...eerlijk gezegd dus met 2 shawls) en dat is ook heerlijk werk. Maar je quiltwerk is ook prachtig, vooral je LE-in-wording, en verdient het zeker om weer een keer mee verder te gaan. Maar nu gewoon doen waar je hoofd naar staat. Geniet ervan!
Groetjes van Ageeth

Anja.M zei

Als ik de LE zie dan denk ik meteen wat een werk ! knap hoor.
En af en toe iets anders tussen door moet kunnen toch !
Quilt groetjes Anja.

Ineke zei

Wat een prachtige werkjes Ineke, zoals het er nu al uitziet komt het vast allemaal goed. Soms zit het mee met zin, soms ook weer niet.
Dank je wel voor je reactie.

Liefs, Ineke

Annemarie zei

De randjes van de LE zijn zo mooi, echt knap hoor dat je zo mooi en fijn kunt appliqueren. Ik vind het zelf ook zo leuk om af en toe heerlijk te haken, vooral 's avonds op de bank. Een sjaal lijkt met ook echt leuk om te maken, bij mij zijn het nog steeds heel simpel dekentjes, dan hoef ik niet te meerderen en te minderen. Groetjes, Annemarie

Jane in Wales zei

Je LE wordt echt steeds mooier! Prachtig hoe die randen worden!

Guusje, zei

Wat wordt je LE mooi en je randjes die zijn ook al zo mooi. Het bommetje zou ik ook afmaken die is ook al zo mooi. Ben benieuwd....

Annemieke zei

Even gezocht naar je LE. Hier zie ik de hoekblokken (en ik bekeek ze even van Dichtbij)erg mooi! Super dat je er al zo ver mee bent.
Groetjes
Annemieke